Oslofru

Mer av en livsstil

Hej på er!

Det är mycket spännande som sker med bloggen för tillfället och efter att ha bloggat i över ett år nu så ser jag stadigt hur min lilla hobby blivit mer och mer en livsstil och ett yrke. För er som inte bloggar själva är det säkert svårt att förstå, men när jag kallar det för livsstil så menar jag verkligen det. Hela livet förändras när man tar sin blogg på allvar och det är någonting som jag tänker på dagligen, om inte mer eller mindre dygnet runt. Jag funderar ständigt över nästa inlägg, vilka bilder jag ska lägga upp och vad jag ska skriva om och inte. Bloggen tar extremt mycket tid men jag tycker att det är superkul! Så så länge ni fortsätter läsa så kommer jag definitivt att fortsätta skriva 😉

tjäna_pengar_på_bloggen

M kommer snart hem för att passa på Filip så att jag kan åka iväg på ett möte. Jag brukar ta det mesta över mail och telefon, men det här mötet är lite viktigare och rätt så speciellt. Kan dock inte riktigt berätta vad det handlar om än eftersom jag inte bestämt mig om jag ska vara med eller inte än. Men om jag bestämmer mig för att vara med så lovar jag att ni kommer att få veta vad det handlar om.

tjana_pengar_pa_din_bloggUff, känner mig lite grå, trött och hängig efter många vakna nätter. Men jag vågar inte spraya mig med brun utan sol och jag skulle aldrig i mitt liv lägga mig i ett solarium, så därför får jag helt enkelt vänta på att solens strålar förgyller min bleka hud inom kort. Jag känner verkligen att jag behöver lite glow nu, men antar att det kommer med våren.

Nä hörni, nu måste jag förbereda det sista inför mötet. Hej så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ISA

    det är ju jättekul att det går så bra nu! 🙂 jag älskar att blogga verkligen, även om min inte är i närheten så seriös och proffsig som din! kram

  2. MK

    Lykke til på møtet, og håper det går bra 🙂
    Jeg skjønner godt hva du mener med at bloggen fort kan bli en livsstil. Nå er ikke jeg toppblogger eller har en stor blogg. Men etter å ha blogget jevnlig i flere år, så merker jeg at jeg bruker mer tid på den. Hvert innlegg blir nøye planlagt, og hvis jeg ikke vet hva jeg skal blogge om så er det jo nesten litt krise 🙂 Hehe!

stats