Oslofru

Dagar som dessa

solglasogon_till_barn

Idag har jag och Filip varit ute nästan hela dagen! Det har varit så otroligt fint väder och alldeles lagom varmt. Filip ville gärna springa runt med sin sopborste och göra rent på altanen och tröttnade aldrig, utan sprang fram och tillbaka flera gånger med borsten i högsta hugg.

altan

Jag övervägde om jag skulle börja måla balkongen, men tror jag väntar med det till min man är hemma så att vi kan vara två om att hålla koll på lilleman. Men det är någonting som jag har lust att prioritera att få gjort de närmsta dagarna. Det känns som att huset inte helt och hållet är färdigt fören allt är målat i vitt.

Istället satte jag mig och började svara på lite mail och varvade med att luta mig tillbaka och njuta av den underbara solen.

gucci_kepsVi har fortfarande lite snö kvar på tomten, men förhoppningsvis så smälter den bort snart. Jag vill ställa fram våra rotting-utemöbler förbereda för våren ordentligt. Men innan snön är borta så känns det lite dumt ifall ifall det skulle komma ännu mer..

vinterskydd_till_poolDagar som dessa är dagar som jag aldrig kommer glömma. Det är inte mycket som ska till för att man ska få en riktigt lyckad dag med sin son. Lite värme, lite vårkänslor, en dag i friska luften och massor med lek, skratt och kärlek. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    ååå va underbart de där såg ut ! =)
    Jag satt ute idag på jobbet när vi hade fika och det värmde så underbart, herregud va lycklig man blir när man äntligen får känna solen och värme igen efter en mörk och kall vinter

  2. Emma Sofie

    Åh vad härligt med så mycket frisk luft. önskar att jag hade ett hus som jag kunde pyssla med. Det suger att bo i lägenhet den här årstiden.

stats