Oslofru

Oxfilét

Idag efter min man slutat jobbet så åkte vi och lämnade in Citroënen på service så att den är helt fläckfri när vi ska lämna tillbaka den till bilförhandlaren som vi leasar bilen ifrån. Det är lite bittersött faktiskt att lämna tillbaka bilen efter nästan 3 år tillsammans. Det var min första bil och jag har varit jättenöjd med den, men nu när leasingavtalet var över så ville vi hellre köpa en bil eftersom det känns mycket bättre att äga. 😉

När vi skulle åka hem sen så stoppade vi till och köpte en redig bit med oxfilét som vi tänkte att vi skulle grilla till middag. Man får ju passa på när vädret tillåter, eller hur?

oxfilet_recept

I vanliga fall så brukar vi ha klyftpotatis och bea till, men idag var både jag och min man sugna på lite fräschare middag med grönsaker. Så det fick bli brockoli, grönkol, champinjoner och tomat till köttet istället. Mumsigt minst sagt!

Nu ska vi bada och sen lägga Filip för natten och sen ska jag och min man fortsätta kolla på House of Cards som vi började se på i helgen. Den tredje sesongen är släppt på Netflix nu och satan vilken bra serie det är alltså.
house_of_cards_season3

Den tredje sesongen är släppt på Netflix nu och satan vilken bra serie det är alltså. Har du inte sett den så måste du se den!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. leyla andersson

    Äääälskar grillat, det är verkligen sommarkänsla ♡ även fast vi grillade på nyår hehe. Serien har jag hört talas om men inte tittat på, får nog börja med de när kidsen lagt sig om kvällarna 🙂

  2. Vano

    Åh vad gott maten ser ut. Serien låter som något bra, har dock inte hört talas om den, nog för jag numera inte kollar på tv.

  3. Kajsa-Stina

    Så himla gott det ser ut! Var alldeles för längesedan jag själv åt oxfilé nu men känner att det är läge för det snart då jag blev riktigt sugen på det nu hihi 🙂

stats