Oslofru

Min älskade diamant

Godmorgon!

Tack snälla för alla fina ord igår, det värmer och hjälper mig såklart att skaka av mig sånna dumheter till kommentarer som jag får ibland. Tack, tack, tack!

Igår när min man kom hem så hade han med sig en underbar överraskning – min förlovningsring!! Åååå så glad jag blev!

Jag råkade ju tappa diamanten för någon vecka sen och blev helt förtvivlad (ni kan läsa om det här om ni missat det)Det kändes inte alls kul och även fast det är materiella ting så svider det en aning ändå när man är så klumpig som jag är. Men min fina man tröstade mig och sa att vi fixar det och åkte med en gång och lämnade in ringen hos guldsmeden som skulle fixa ringen åt mig. Jag har seriöst känt mig rätt så naken utan den och varje gång jag sett på min hand så har det känts som att det är någonting som fattas. Men nu är min fina ring återförenad med mig och jag kunde inte varit gladare! Hihi 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Härligt att du fått tillbaka ringen med en ny diamant. Men kanske kan du få en del av kostnaden på en smyckesförsäkring. (Om du inte har en så rekommenderar jag en extra sådan)
    Bra är också att lämna in in smycken en gång om året till en guldsmed för översyn, fattningar och annat för att hindra att sådan händer som att en sten lossnar. Skall ju inte hända…Men ibland så händer ju det som inte skall hända.
    Skönt att ringen nu är hel igen.

  2. Mizca

    Så vacker!

    Du som är gift, kan du inte berätta (eller länka dit du har berättat om du redan gjort det nånstans) hur det gick till med planer och sånt. Hur bröllopet var, tema, låtar ni hade, festen, vad ni hade för mat osv.
    Jag är nämligen i bröllopsplanering och gifter mig nästa år och skulle vilja ha lite tips och ideer 🙂

  3. Sophie

    Vilken mardröm att tappa en diamant från förlovningsring. Jag skulle gråtit floder!!! Men skönt att det är ordnat, och väldigt snygg är den också. Varken för mycket eller för lite. 🙂

    Ha en bra dag.

stats