Oslofru

Panerad torskrygg

Idag ville jag prova på att laga något som vi sällan gör här hemma, nämligen att panera fisk och gissa om det blev gott? Jag ville få det extra knaprigt så därför provade jag att ha i lite cornflakes tillsammans med mjöl, ströbröd och salt. Jag hade ingen aning om det skulle bli bra eller inte, men det blev det!

Till gjorde jag en potatismos av mandelpotatis, grönsaker och remouladsås. En riktig succé om ni frågar min man! 😉

Nu ska vi slänga oss på soffan med varsin matkoma innan det lite senare är dags att bada Filip och lägga honom. Tisdagen är snart över och snart är det helg och nu längtar jag så jag spricker! Det ska bli så underbart att få komma hem till mina föräldrar och träffa massa nära och kära och sen såklart ha ett romantiskt dygn med M på Elite Plaza. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Mmm … vad gott! Jag SKULLE göra en torskgryta idag … kom hem med rödspättefilé för jag läst fel på paketet! Men provar iallafall, med laxbitar i. Har en känsla av att de där 2 mm tunna rödspättorna med hälften skinn är som smulor nu i grytan. Hahaha … hur dum får man vara?!
    Ha en skön kväll!

stats