Oslofru

Barnskor

Jag tycker att det är så otroligt svårt med skor till barn och Filip har haft några stycken , men aldrig använt dom.. Och när vi var och skulle prova skor till Filip för några månader sen så gallskrek han och hatade att få på sig hårda skor på fötterna, så vi har liksom inte brytt oss om att köpa några skor till honom den senaste tiden och bara låtit han gå runt i strumpor och sockerplast. Det har fungerat alldeles fint fram till nu när han har börjat springa runt som en liten tok. Så nu tänkte jag att det var dags att göra ett nytt försök och hittade dom perfekta små skorna på stan förut idag.

Visst är dom bara fööör söta? Dom är alldeles lagom som ett första par skor tycker jag, fina och lagom stabila.

Sen var det ju dubbel glädje när jag såg att dom var på rea! 99kr, Helt otroligt! Som hittat och alldeles perfekta för min fina lilla pojk. Nu ska det bli kul att få prova dom på honom och se om han tycker om att gå i skor eller inte. Hittills har han bara använt sockerplast som sagt och tycker att det är helt toppen. Så vi får se, det är Filip som är bossen och han som bestämmer 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ditte

    Ett tips även för innebruk och senare i vår att gå ute i är Dr Martens skor i skinn. Så mjuka och av toppenkvalité. Lite dyrare men så fina och bra.
    Barnbarnet William, nu 16 månader, har haft dem inne och ute, tidigt i höstas. Bra stabilitet och väldigt mjuka. Rekommenderas verkligen om du vill ha skor att byta med.

  2. Ditte

    Jättesöta skor.
    Men nu till vintern finns helt gudomligt fina ”uggs” till barn. Varma och lätta och hur btra som helst. Mitt barnbarn 16 månader, har två par och de är toppen ute nu när det är snö och kallt. De är både lätta, otroligt varma och smidiga.

stats