Oslofru

Helglyx

Jag berättade för min man att jag önskade att få skämma bort mig själv lite idag och det tyckte han var en alldeles utmärkt idé. Så medan han och Filip lekte på hans rum så gick jag och färgade håret, la en ansiktsmask och hoppade i plurret.

Det är så jäkla skönt att få den här egentiden ibland och slippa oroa sig för någonting alls. Men det roliga är att efter bara några minuter så börjar jag tänka på mina pojkar och speciellt sakna min son. Så då gick jag ur badet, sköljde ut färgen och gick ner för att mysa lite med Filip innan han ska sova.

Nu ska vi avnjuta fredagens middag som består av lax wookade grönsaker, nudlar och sötsur sås framför tvn. Riktig helglyx om ni frågar oss. Sitta i mjukiskläder och bunkra upp med god mat, chips, godis och en iskall coca cola. Kan det bli bättre? 😉

Hoppas ni alla har fått en lika fin start på denna helgen som vi har. Massor med kramar till er alla <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Celie

    Men åh! Bilden när du dricker kaffe i morgonrock med snön utanför är ju bara så jäkla mysig! Sådana mornar med familjen är helt klart det bästa som finns <3

  2. Nathalia

    Å vilken mysig egen stund,du fick.
    Vilka underbara vinterbilder du har tagit.
    Blir avis i sverige har vi ingen snö alls så jag kan ej ta några vackra vinterbilder. Du har inte lust att fota några som jag kan få?
    Tavk på förhand.

  3. Louise K

    Men åh, sånt unnar man sig allt för sällan! Egentligen borde det bli en veckorutin.. 😉 Maten såg riktigt smarrig ut, vilken bra start på helgen!

stats