Oslofru

Mina hjärtan

Hej alla!
Idag har vi haft en supermysig dag här hemma. Filip har varit på strålande humör och jag har haft fullt fokus och lekt med honom hela dagen. Man får passa på nu när vi har möjlighet att vara tillsammans hela dagarna! Sen kom M hem på eftermiddagen och då hade jag middagen färdig.
Spagetti och köttfärssås är nog en av mina specialiteter. Mums!
Jag tycker det är en självklarhet att jag ska ha maten klar när han kommer, samt att jag städar, tvättar, diskar och tar hand om hemmet i allmänhet. Nu menar jag inte att jag ska göra allt för att jag är kvinna, utan för att jag ändå bara går hemma. Min man jobbar och sliter hela dagarna så det skulle bara mangla. (är det ett norskt uttryck? tror det heter ”fattas bara” i Sverige :))
Efter maten fick vi matkoma och slängde oss på soffan. Mina fina pojkar. Dom är så goa. 
Nu har vi precis lagt Filip och ska mysa vidare i soffan med lite efterrätt och en film. 
Jag ser att det trillat in några frågor under dagen och imorgon kommer jag att svara på allihop! Så ni som inte ställt era frågor än har fortfarande möjlighet fram till imorgon! Vill inte sitta och svara på dom nu eftersom jag vill umgås med min underbara man nu när han är hemma. Men det förstår ni säkert! 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida:

    Varför är det självklart? Han kan väl vänta lite eller måste maten vara färdig exakt när han kommer innanför dörren??? Hur gör ni när du inte är mammaledig och ni båda jobbar vem gör vad då?

  2. Sandy Bergström

    ”Ändå bara går hemma” , nej fröken Fru, du tar ju faktiskt hand om Ert barn, många dagar är det mer ansträngande än att vara på jobbet. (Har jag insett nu när jag gått tillbaka till jobb från mammaledighet) ; )

  3. Sarah

    Åh din ”snurrkaka” i inlägget tidigare ska jag absolut testa! Roligt med mönster och olika smaker. Få se vad mina amerikanska grannar tycker om det 🙂

stats