Oslofru

Tack fina ni

Godmorgon!
Jag vill först och främst börja med att säga tack för alla som hört av sig och önskat min lilla son att bli bättre. Det värmer att ni bryr er och vill oss väl.
Med det sagt. Filip verkar mår lite bättre. Han åt nästan ingenting i går och har heller ingen direkt matlust nu. Men han sov från 18.30-03.00 i natt och sen satt M uppe med honom och vaggade han i babysitter efter det tills han skulle jobba så att i alla fall Filip och jag kunde sova. (ja, min man är bäst och superunderbar!)
Nu har jag och Filip vakat igen. Jag tog tempen på han och den var på 39,5. Men doktorn sa att det kunde vara så till imorgon i vart fall innan jag behövde höra av mig igen. Så idag får jag helt enkelt försöka ro om min son och få honom att äta lite grann och sova massor så att han blir frisk. Dagen igår var fylld av tårar och skrik, så vi håller tummarna och hoppas på en bättre dag idag.
Kram till er alla! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Ohh förstår oron, hade jag också blivit, man är ju så rädd om de små och allt känns större då de blir sjuka, hoppas att han mår bättre idag <3

  2. Anonym:

    Visst är det bra om han får i sig mat. Men det är betydligt mycket mer viktigt är att han får i sig vättska. Så länge blöjan är blöt när du byter den så får han i sig tillräckligt.

stats