Oslofru

Underbara!

Godmorgon! 
Denna morgon bestämde sig Filip för att vakna långt innan tuppen. Men det gör ingenting för det betyder bara att vi får fler vakna timmar tillsammans! Lite kaffe i kroppen så mår jag bara toppen! 😉 Hihi.
Jag sitter just nu och kollar igenom alla kommentarer som jag fick igår på tavlan som jag la upp. Herregud vad underbara ni är! Tack så oerhört mycket för alla snälla ord. Jag blir nästan tårögd att så många tycker om det jag målar! Tack tack tack fina ni! 
Idag ösregnar det här hemma så nu är det fullt av tända ljus och mysfaktorn på högsta nivå. Om Filip är snäll pojke så får jag nog tid att måla en ny tavla också. Många av er tipsade om att måla årstiderna och det kan hända att det blir en höstmålning här näst? och sen målar jag vintern när snön börjar komma. Men jag är inte helt bestämd än så vi får se!
Hoppas i alla fall att ni får en riktig toppendag! Love you! 😉
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Synne

    En god kopp kaffe er alltid en fin start på dagen! Maleriet ditt var helt nydelig, forresten. Å male de ulike årstidene høres ut som en veldig god idé, og nå kommer jo de flotte høstfargene, hurra! Håper du får en fortsatt god uke!

stats