Oslofru

Strong IS sexy!

Hej på er! 
Jag var precis ute och gick min vanliga morgonpromenadsrunda med min prins.
Jag har kännt mig lite pluffsig på senaste tiden och det var nog en månad sen jag gjorde en situps. Så nu tänkte jag att jag skulle köra en 30dagars utmaning med mig själv. Från och med idag ska jag köra varannan dag 3 minuter plankan och varannan dag 100situps. Hänger ni på? 
Så här ser jag ut nu, så får vi se om det är nån skillnad om 30 dagar 😉
Nu ska vi slänga i oss lite lunch och sen blir det shopping! Tjohooo 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Åh den utmaningen skulle jag behöva hänga på, men 100 situps kommer jag aldrig klara! Haha Har inte gjort en situp sedan gymnasiet^^ Men plankan ska jag allt prova, och sedan göra intervallen med 10 situps från varje sida. Har hört att man ska vänta med vanliga situps när man nyss fått barn men att det är okej att göra dem från sidan. Så det ska jag allt försöka med! Pepp pepp!! Hejja oss!!

  2. Jenny

    Oj, vilken söt bild på din bebis 🙂 Jag ska försöka hänga med på utmaningen 😉 Jag genomgick en operation i magen i juli för att jag hade en cysta på ena äggstocken. Sen dess har jag inte tränat, men nu har jag fått reda på att jag är frisk igen och såren har läkt så nu ska jag våga träna igen 🙂

  3. Frida:

    Kan inte låta bli att undra hur du ens kan med och skriva att du är pluffsig? Alltså, du vet ju att du är vältränad och smal även om du ”jämför med hur du brukar se ut”,

  4. sofie

    Du har en otroligt söt son ! riktigt fin 🙂 och din kropp ! Man kan inte tro att du är mamma inte ! Kul utmaning ! Jag ska köra igång min lilla utmaning så fort jag känner mig piggare 🙂 kram!

stats