Oslofru

Före solen

Gormogon!
Idag bestämde chefen i huset att han ville upp samtidigt som sin pappa. Så klockan 5,45 så låg vi alla i sängen och myste, lekte och gjorde oss klara för den nya dagen. 
Så nu har jag suttit och läst igenom alla fina kommentarer jag fått. Alltså, jag kan knappt tro att det är sant när ni skriver så fint till mig om mina tavlor. Herregud, vem kunde tro att jag skulle få sån respons på det jag målar? Tack snälla! Jag är redan igång med en ny tavla, men den blir inte riktigt som jag tänkte från början, utan det ser nästan ut som en rymdtavla. Hehe. Vet inte riktigt hur det gick till, men ni får se när jag är klar! 😉
Ikväll kommer min fina mamma hit! Det ska bli så sjukt kul att se henne och ha henne här ett helt dygn! Imorgon ska vi åka in till Oslo på eftermiddagen, strosa omkring på stan och sen äta middag med min bror. Gud så mysigt!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. von Ahn ?

    Vilket otoligt vackert kök 🙂 Lovely! Jasså det blev till att stiga upp tidigt? Mmmm numera sovs det här, min lilleman fyllde 18 år i lördags, vart tar tiden vägen? 🙂

  2. Raisa

    Älskar era köksstolar! <3 Super snygga! Har försökt leta efter sånna här i Sverige men inte hittat. Måste man åka till Norge för att kunna köpa dem?

  3. Emelie

    Vi var också uppe med tuppen idag!:) min lille prins tycker tydligen att de allra flesta dagarna ska börja runt 5.30…har faktiskt börjat vänja mig nu!! Ha en trevlig dag!

stats