Oslofru

Frågestund och chans att vinna tavla

Hej på er alla underbara!
Min fantasi verkar ha sprungit iväg och gömt sig för jag har ingen aning om vad jag ska skriva om idag. Så därför kör vi en liten frågestund och utlottning av en av mina tavlor. 
Det är ju så många som frågat om det inte finns möjlighet att köpa mina målningar och än så känns inte det helt rätt, men det är ju jättekul att ni gillar det jag gör så därför lottar jag ut en av tavlorna till er som ställer frågor idag 🙂
Den personen som vinner utlottningen kan välja mellan denna:
Eller denna:
Det är ju två helt olika stilar, så vinnaren får helt enkelt välja viljen som faller bäst i smak. 😉
Så nu är det bara att fråga på och glöm inte att fylla i mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner! 😉 Lycka till!
(Svaren och vinnaren publiceras på torsdag 😉 )
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna Lopez

    Har ni tänkt något på hur många barn ni vill ha i framtiden? Tycker själv att det är en rätt klurig fråga då barnlängtan verkligen kan komma som en blixt från klar himmel:) ÄLSKAR dina naturtavlor. De är så rogivande! Kram

  2. Johanna

    Den här tävlingen måste jag ju vara med i! Så min fråga är: Har du någon ”to do list” med saker som du vill göra innan du dör? I så fall, vad är det du vill göra?

  3. Patricia

    Först måste jag bara skriva att du har en jättefin blogg. Sällan man kikar in på en blogg för första gången och känner att man ?kommit rätt? 🙂 Och vilka vackra tavlor!! Eftersom jag är ny läsare så skulle jag vilja läsa ett lite längre inlägg med en sammanfattning om dig och ditt liv, din resa hur du hamnade i Norge och dina tankar kring det. Så det är kanske mer en önskning än en fråga 😉

  4. Anna

    Mitt förslag på ämne är tillbakablickar, ofta så kallad TBT – Throwback Thursdays! Eller Tuesdays för den delen:)! Jag tycker den översta tavlan är superläcker, älskar vita blommor!

  5. caroline ?

    Åh jag vill gärna vara med i tävlingen, skulle mer än gärna vinna en av dina tavlor! Skulle vara en ära att ha den uppsatt i vardagsrummet 🙂 Dom är fantastiska! Slänger in lite frågor också 🙂

  6. Scaniatjejen

    Åh så kul! Hoppas jag vinner för de är verkligen vackra dina tavlor! Får man fråga om vad som helst? I så fall skulle jag gärna vilja veta hur du och din fina man träffades? Din kärlek till honom och sonen strålar emot oss genom dina texter så det skulle vara kul att veta hur allt började.=)

  7. Alva:

    Åh vilka fina tavlor! Hur länge har du målat? Alltså den på fjället ser precis ut som ottfjället hemma! Du är så duktig!

stats