Oslofru

Min kärlek för dig

Tänkte att jag skulle berätta lite mer om min fina man och vilken tur jag har som har honom. Vi lyckades träffa varandra på exakt rätt tidspunkt i våra liv. Båda två var väldigt nöjda i sig själva och behövde inte någon annan för att må bra. Jag tror att det var på grund av att vi mådde så bra som att vi trivdes tillsammans. Jag tror med andra ord att man måste må bra med sig själv innan man kan må bra med någon annan!
Sen har allting kännts så rätt. Jag är, eller rättare sagt – jag var ingen lätt person att ha å göra med. Jag kunde bli ganska lätt irriterad om jag inte fick som jag ville, jag kunde bli arg när jag inte fick mat och jag hade en extremt stark vilja. Det är inte många som har kunnat hantera mig och inte många som förstår sig på mig och mitt beteende, men det gjorde min man. Och ju mer vi umgicks och lärde känna varandra, ju bättre kände jag mig som människa. Det är jätteskumt och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara det. Men det är nästan som att jag inte var mig själv, jag var liksom inte hel förän jag träffade min man. Nu är jag betydligt mer harmonisk och har en finare syn på livet. Jag har blivit mer öppen och kärleksfull.
Det dröjde inte länge tills vi beslutade oss för att skaffa barn tillsammans eftersom allting kändes så rätt och när Filip låg i magen så gifte vi oss också så att vi skulle bli en hel och fin familj. Det är många som skiljs åt och har det jobbigt i förhållandet när man får barn. Men inte vi. Om det är någon skillnad från innan så är det väl att vi har fått ännu starkare känslor för varandra och älskar varann och vår familj ännu mer! Jag har insett att jag har sån extrem tur som träffat min man. Han är så fin mot mig och så ofattbart snäll. Han stöttar mig i allt, oavsett vad! Han ser på mig med så djup kärlek och får mig att känna mig som den finaste flickan på jorden. Varje dag känner jag mig som en prinsessa, levandes i en drömvärld med en familj jag aldrig kunde föreställa mig att få. Om Gud finns och det finns en himmel så föreställer jag mig att det kommer att kännas så här..
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. SaharaBloom

    Tack så mycket tjejen för din fina kommentar 🙂 Att få höra hur man kan inspirera någon, det värmer. Jag är inte så händig på att hantera färg, men att skissa det är ett stort intresse, fotografering likaså. Vad är det för något som du tycker om att måla? 🙂

  2. Åsa

    Väldigt vackert beskrivet av er relation, ibland har man bara turen att hitta sin andra halva i livet. Den halvan som gör att man blir hel, att sedan ha förmånen att få barn, ja då är lyckan fullkomlig 🙂

  3. Anonym:

    underbara bilder på dig och din stora kärlek.. Jag önskar er verkligen all lycka i livet med många fina dagar att se fram mot.

  4. Elita

    Det är verkligen en underbar känsla att veta att man har någon man trivs med, speciellt när man har barn ihop. Det sista man vill då är ju att man ska skiljas!

stats