Oslofru

Lexington

Nu på morgonen har jag suttit och kikat runt lite på den ena webshoppen efter den andra och funderat lite över vad vi önskar oss i julklapp. Jag vet att jag är relativt tidigt ute, men rätt som det är så är julen här och då kan det vara skönt att man började i tid med klapparna. 
I år tänkte jag att vi skulle önska oss saker som vi har användning för.
Vi älskar märket Lexington när det kommer till det mesta här i huset och vi har tex bara sängkläder därifrån och nu har jag lust att även bara ha handdukar från Lexington. Känns väldigt lyxigt och exklusivt. 
Vi har ju tre bad och helst vill jag ha vita handdukar i vårt masterbad, ljusblå i gästbadet och lilablå i badrummet nede.
Så därför tänkte jag att detta kunde vara en perfekt julklapp om det är någon som önskar att köpa nåt fint till oss 🙂 Bara ett tips! 
Dennyshome.se är en webshop som säljer massor med fint till hemmet! Ta gärna en titt där om ni har lust att fynda lite fina grejer, antingen till dig själv eller i julklapp till någon familjemedlem eller vän.

 
Jag har redan klickat hem en supersöt nalle till Filip och en härlig filt till soffan i vardagsrummet uppe och än är jag inte färdigshoppad. Hihi 😉 Det är så typiskt mig att internetshoppa, det är så mycket lättare på något sätt. Man slipper att trängas bland massa folk i butiker och man får det hemskickat på dörren. Perfekt ju! 😉
 
Nä hörni, nu ska jag ta en paus från datorn och äta lunch med min lilla pojk. Kram på er!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    åh jag har också ett antal saker från den hemsidan på önskelistan! ;D ska ta och slänga upp lite som barnen önskar sig i alla fall i veckan. Hade jag haft ert hus så hade lexington gått åt som attans! ;D

  2. Lina

    Ja men visst är väl Lexington fint 🙂 och den där sidan Dennyshome, den har jag missar – men den var ju super! Tack för tipset 🙂

stats