Oslofru

Första dagen på månaden

Godmorgon på er!
Idag vaknade Filip tidigt så nu har vi suttit uppe, framför brasan en ganska så lång stund med varsin kaffekopp och försökt vakna till. Jag har satt på mig min mysigaste mysdress och bara njuter av att få vara hemma med mina pojkar. 

Hoppas att alla hade en rolig halloween igår. Jag tror det blir roligare för oss småbarnsföräldrar när barnen är lite större och vill klä ut sig och gå och trickortreata på gården. Vi hade faktiskt mängder med godis här i fall något barn skulle komma, men tyvärr har nog vårat bostadsområde lite för lite hus än så länge. Men till nästa år eller året efter det så blir det nog mer som går och skräms på gatorna. 
Anyway, nu är i alla fall den här läskiga dagen över och det är äntligen första november och ett steg närmare julafton. Som jag längtar! Inte bara efter julafton, men efter julen och december i sin helhet, advent, lucia och alla mysiga morgnar med snö ute och varmt inne, pepparkakor, clementiner, lussekatter, knäck och all julmat. Ni kanske förstår att jag längtar. 🙂
Nu ska vi äta frukost här hemma hoppas att ni alla får en underbar start på denna månaden. 
Massor med kramar till er alla
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Här sprang det hur mycket ungar som helst, blev nästan jobbigt att springa ner och upp för trappan stup i kvarten 😉 Plus att vi hade laddat upp med, vad jag tycker var, mycket godis, men det tog slut + att vi fick fylla på från ”vårat” godis 😛

  2. Christin

    Här hade vi massor med barn som kom och ringde på dörren. Tror det ringde på minst åtta gånger och allt godis tog slut (hade köpt en stor godispåse), men det gjorde inget för det var jättekul att se alla utklädda 🙂 Fin mysdress! Ha en mysig start på november!

stats