Oslofru

En hel del

Hej på er!
Idag har vi fått gjort mängder med saker här hemma. Vi hade två speglar som bara har stått i hallen och samlat på sig damm eftersom vi inte har vetat vart vi ville ha dom. Men nu kom vi på att vi ska sätta upp en ovanför sängen och en i vår walk in closet.
Så då bestämde jag mig för att tvätta rent dom så att min man sen kan sätta upp dom. Och medan jag gjorde det så lekte Filip på badet med sin nya favorit”leksak” – tandborsten.
Är det någonting som min lilla pojke älskar så är det att borsta tänderna. Han har fyra tänder nu, två nere och två uppe som han tycker är så roliga att få borstat varje dag. Men ännu roligare är det nog att kunna borsta dom själv 😉
Mammas lilla going, självklart ville han dela med sig av sin roliga hobby till pappa också nu när han kom hem.
Så nu är hela familjen samlade lagom till eftermiddagsfikat. Det blev en liten bit morotskaka kvar från igår som jag tänkte att vi kunde dela på och efter det ska jag tvinga min man att sätta upp speglarna. Tror att det kommer bli skitbra faktiskt!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Åh alltid gullig! Nästan alla småbarn älskar borsta tänderna eller leka med tandborste, dock blir det jobbigt när man bli äldre haha 🙂

stats