Oslofru

Boklek

Idag har jag verkligen ägnat all min tid till Filip. Jag har kramat, pussat och lekt med honom så att vi båda två är alldeles slut. Hans nya favoritsysselsättning idag har varit att läsa bok.
Det känns nästan som att han växt en aning under helgen när jag var borta. Både till utseendet och sättet. Shit vad fort tiden går alltså.. och redan till helgen så kommer mina föräldrar och Filips gudföräldrar hit för att fira att Filip fyller 1 år. Helt otroligt!
Filip ska snart få ta en liten tupplur och då tänkte jag passa på att vila lite på soffan. Jag hade nästan glömt hur trött man blev av att leka så här! Sen när M kommer hem så ska vi åka och storhandla och så tänkte jag samtidigt hämta ut paketen som jag fått på posten. Spännande, spännande med paket, känns nästan som en för tidig julafton! 😉
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ullie

    oj hoppas du han att vila innan handlingen . ja sånt ”tär” på krafterna. så söt han e . jätte spännande att läsa bok i en viss ålder kommer ihåg =)

  2. Mamma:

    Att Filip vaknar så tidigt på morgonen kanske beror på att han sover för sent på eftermiddagen? Nu vet jag inte hur länge han sover men räknar med en timme iaf? Det innebär väl isf att han bara är vaken ett par timmar innan läggdags? Han är såpass stor att han kanske inte borde sova efter kl tre, så att han iaf hinner vara vaken fyra timmar innan läggdags 🙂

  3. Mmma:

    Haha, då måste jag ha missförstått! Tycker bara att du skriver så ofta att han vaknar supertidigt men det kanske var för ett tag sedan? Hänger väl inte med i svängarna..

stats