Oslofru

10 snabba om mig och min man

1. Vi säger ”Jag älskar dig” minst 1 gång om dagen och alltid precis innan vi somnar
2. Vi bryter aldrig våra läggrutiner och såhär gör vi: Vi går upp för trappan tillsammans, jag går in på badrummet och går på toa medan M går in till Filip och kollar så att han sover gott och har napp. Sen kommer han in till badrummet och så borstar vi tänderna tillsammans. Sen lägger jag mig i sängen och min man skakar täcket och lägger sig sen på vänster sida i sängen. Jag lägger mig på hans arm och så kollar vi runt lite på datorn i ca 5 minuter (läser nyheterna). Sen lägger M ner datorn pussar på mig och så vänder jag mig om och M håller om mig. Samma visa varje natt. <3
3. Vi älskar våran son mer än livet
4. M frågade min pappa om lov innan han friade till mig
5. Både jag och min man är svenskar, men har bott i Norge i nästan 8 år
6. Vi har båda tatuerat in datumet då vi såg varandra första gången på armen (15/2-2012)
7. Vi älskar serien Sons of Anarchy
8. Vi tycker att det är väldigt trevligt att ha gäster och att träffa vänner och familj. Men, vi har det allra bäst bara vi två och vår son. Det känns så fantastiskt att vi har det så bra tillsammans bara vi och att ingan av oss känner att vi måste göra massa saker hela tiden för att vara tillfredställda. Vi passar perfekt ihop eftersom vi helst bara vill vara vi <3
9. Tillsammans väger vi 145kg och är 360cm långa. Hihi. Undra vem som väger vad och hur långa vi är var för sig 😉
10. Vi älskar julen och kan knappt bärga oss tills vi får börja julpynta här hemma. (Men på söndag är det ju första advent så då jäklar 😉 )
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. annoest

    Vårda era fina rutiner och se till att det inte blir slentrian av det, det är lätt hänt. Det gör mej glad att läsa att det finns människor som visar att de bryr sig om varandra, det ger mej hopp för framtiden.
    Kram

  2. Sofia

    oj! Det där lät så likt mej och min man. 🙂 det är så härligt när man känner att man har hittat rätt karl i livet och det där med att säga ”jag älskar dig” varje dag, det håller vi på hårt. Det är viktigt. Vi säger det även till våra döttrar vid varje tillfälle som ges.

stats