Oslofru

Ta igen pappa-son tid

Godmorgon!

En sak som är väldigt roligt är att se hur mycket energi M och Filip har tillsammans. Dom busar, leker och skrattar högt dom timmarna som dom är tillsammans efter jobb och dagis. Det känns som att dom saknat varandra så mycket under dagen så att dom vill ta igen dom förlorade timmarna när dom väl ses och då är det verkligen full rulle non stop! pappa_och_filipMen efter allt bus så blir man också helt slut och efter bara någon timma så tuppade dom båda av en stund på soffan innan det var dags att sova för natten.

pappa_och_sonSå fort klockan blev sju så la vi Filip i sin säng och så gick vi och la oss själva. Hela familjen är helt slut om dagen eftersom Oskar är sjuk och håller oss vakna. Jag provade att droppa lite bröstmjölk i näsan på honom igår som så många har tipsat om, men det verkar inte som att det är någon mirakelkur direkt, utan vi får helt enkelt låta förkylningen ha sin gång och göra det bästa av situationen för stunden.

Det är helt ofattbart vad denna veckan har gått fort förbi, Jag har knappt hunnit blinka och plötsligt så var det snart helg igen. Filip ska snart till förskolan och jag tänkte ta en långpromenad med Oskar efteråt. Nu är han tre veckor gammal, vilket innebär att förlossningen var för 3 veckor sen och jag känner mig mer än någonsin redo att komma igång med träningen! Dock vågar jag inte träna gym eller springa fören jag varit på 6veckors-kontroll och fått OK från läkaren. Så tills dess kan jag bara promenera och äta hälsosamt för att komma i form igen! 😉

Förresten glöm inte att vara med och tävla om 6 månaders gratis Netflix HÄR! 2 stycken vinnare utses imorgon kl 18.00. Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida - EndoPain

    Hej! Vet inte om du fått detta tips innan,!
    Men jag har hört samma att man inte ska suga näsan för mycket. Däremot kan du skölja bort snoret med koksalt eller köpa physiomer baby. Det blir som en näsdusch. Vår sons förkylning gick över fort med hjälp av de 🙂 testa. Physiomer borde finnas i Oslo med. Men ja skickar med en länk så får Du se vilken jag menar. Sen finns det inte någon gräns på Hur mycket koksalt du får använda. Spola spola spola. Spruta gärna in de med en medicin spruta.

    http://www.apotea.se/physiomer-baby-mist-115-ml

    OSLOFRU SVAR:
    SÅ söt du är som kommer med tips! Ska kolla om det finns i Norge 🙂 Kram

stats