Oslofru

Första skolfotot

Godmorgon!

Idag är faktiskt en rätt så stor dag för våran största pojke i familjen. Filip ska nämligen fotograferas i förskolan idag och det blir med andra ord hans allra första skolfoto! 🙂 Det som var så underbart med denna morgonen var att Filip var på alldeles strålande humör när han vaknade.

familj

Han åt sin frukost, vi klädde på han hans favoritkläder och sen ville han bara upp och mysa med sin lillebror som låg i nestet och såg på kristallkronan som glittrade.

storebror_lillebror

Lillebror är lite förkyld och natten för oss har varit väldigt tuff.. Man är ju så rädd att någonting hemskt ska hända och eftersom bebisar bara kan andas genom näsan så känns det så fruktansvärt när vi hör att han är tät och har svårt att få luft. Så vi har turats om att vara vakna och hålla Oskar hos oss i natt så att vi skulle vara säkra att han har det bra. Nu verkar han må bättre och han känns inte lika tät i näsan, men vi tänkte ändå ringa läkaren lite senare för att höra vad dom säger.. Hoppas det blir bättre fort i alla fall!

skolfotografering

Filip är tack och lov frisk som en nötkärna och var som sagt alldeles superlycklig! Kanske han visste att han skulle fotas idag och ville visa sig på sitt bästa? 😉

Filip

Det strålande humöret höll i sig hela vägen till förskolan och när M lämnade honom där så var han glad hela tiden och vinkade till och med hejdå när M skulle gå. Det är första gången som han inte är lite ledsen när vi lämnar honom, utan idag var han riktigt glad över att få gå dit! Såååå underbart.

Nu ser jag superdupermycket fram emot att se hur skolfotot blir på vår lille prins. Jag känner mig faktiskt rätt så stolt över att han blivit så stor och allting blir så verkligt på något sätt. Det här är bara första fotot av många som kommer att tas under hans liv.. Min älskade pojke växer upp och blir stor. <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Så fina bilder. Hur gör du när du lägger upp dem på bloggen . Lägger du över till datorn och bloggar från den eller lägger du in dem i mobilen på något vis å sedan bloggar igenom mobilen . Lite nyfiken ..

stats