Oslofru

Kantareller och tankar

Som ni vet så har vi den otroliga lyxen att bo kant i kant med skogen. Detta ger oss möjlighet att plocka en och annan godsak från naturen och just nu så vimlar det av kantareller. Så förut efter att vi hämtat Filip på dagis så gick vi ut en sväng i skogen och plockade det vi kunde hitta. Det var inte mycket idag, men det var lite och räckte till varsin liten, liten kvällsmacka.

kantarellerSå nu har vi precis ätit kvällsmat och lagt Filip. Det gick för övrigt helt suveränt på dagis idag. När vi lämnade honom på morgonen så blev han lite ledsen, men det hade gått över efter någon minut och sen hade han varit jätteglad hela dagen. Personalen tyckte det gick exceptionellt bra och dom menade att Filip verkar trivas väldigt fint på dagis. Detta gjorde mig väldigt lycklig att höra och när vi hämtade honom så ville han knappt gå därifrån. Själv tycker jag det känns oerhört ensamt utan honom och jag började gråta några gånger under dagen idag för att jag saknade honom så. Jag har ju trots allt gått hemma med honom i nästan två år, varje dag, varje minut och nu plötsligt så är han inte vid min sida längre. Men jag får bita ihop och skärpa till mig för jag vet ju att det är mina gravidhormoner som dessutom gör mig extra känslig. Det här med dagis är toppen – perfekt för alla i hela familjen och det gör mig överlycklig att höra att Filip har det superkul på dagarna med alla andra barnen och dagispersonalen.

Nu ska vi, jag och min fantastiska man, sätta oss och förbereda inför förlossningen. Vi ska skriva ett födebrev till Ahus (sjukhuset) och vi ska också skriva ett litet brev till Filips gudföräldrar som ska passa honom när vi föder så att dom vet hans exakta rutiner. Sen ska vi se om vi även får packat födeväskan också så att det är klart. Åååh den här tiden är så spännande, det kan ju faktiskt ske när som helst nu så det gäller att vara förberedd 🙂

Hoppas ni har en fin kväll allihopa, imorgon är det äntligen fredag och helg igen. Kramkram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats