Oslofru

Aldrig mer hiss!

Idag hände en skitläskig sak när vi skulle gå hem från båten. Mina föräldrar bor i en taklägenhet och har hiss från ingången och rätt upp i lägenheten. Väldigt smidigt när man har bebis och barnvagn och massor att bära på. Självklart finns ju också trappa som alternativ och min mamma är väldigt hurtig av sig och brukar alltid använda trappan istället när hon ska hem.

Men idag när vi skulle hem så ställde jag in barnvagnen i hissen, min pappa (i badkläder) gick in och så bar jag på min nakna son i bikini eftersom vi precis hade badat. När alla var inne så tryckte vi på knappen för att åka upp, men efter bara någon meter upp i luften så stoppade hissen! och där var vi fast…

Eftersom vi hade varit på båten så hade ingen av oss med några mobiler, men som tur var så tog ju min mamma trappan och kom nedspringande efter en stund med sin mobil och försökte få tag i någon ansvarig. Vi stod i hissen och försökte lista ut hur man skulle nollställa den eller få tag i larmavdelningen. Till slut så fick vi till det och hissen åkte ner igen.

Jag har ingen aning om vad som hände och denna gången kan man väl säga att vi hade rätt så tur. Vi behövde inte stå där så länge, men det var avskräckande nog! Dessutom hade vi ingen vätska eller mat, plus att vi inte hade några kläder. Så tänk om vi hade varit fast längre, vad hade hänt då? Från och med nu kommer jag nog aldrig våga ställa mig i en hiss igen. I alla fall inte utan någon mobil.. Uff, det var faktiskt rätt så läskigt och fick mig en redig tankeställare när det kommer till hissar och att vara instängd på trånga utrymmen. Så mycket som kunde gått snett om vi inte hade kommit ut igen.

Som tur var så reagerade inte Filip alls, utan han var go och glad under hela tiden. Men usch! Det var faktiskt väldigt, väldigt läskigt..

Nu ska jag kolla igenom bilderna från båtturen och äta en glass. Kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats