Oslofru

Magisk morgon

Godmorgon!

pyjamas_byxorHur underbart är det inte att vakna till plusgrader och kunna ta sin tekopp och gå ut och sätta sig och njuta av den tysta morgonen på terassen. Det enda som behövs är en liten varmare hoodie över min pyjamas och mitt värmande te, sen kan jag sitta här och njuta länge utan att tröttna.

poolskyddDet är så fridfullt här ute på något sätt. Innan vi flyttade hit så bodde vi mitt inne i stan i Oslo och trivdes väldigt bra med det tills vi blev gravida med Filip. Då ändrades allt! Alla prioriteringar, hela vårat tänk och alla intressen som vi tidigare hade. Vi ville inte längre bo mitt i den pulserande huvudstaden, utan drömde oss ut till natur och ett säkert ställe för våran son att växa upp på. Vi hade en stor önskan om en plats där våra barn kunde cykla själva till skolan, springa omkring utomhus och glädjas och trivas med att bara få vara hemma och leka på gräsmattan. Som tur var så slog alla våra önskningar in så fort vi upptäckte att det fanns en tomt till salu på denna fantastiska plats och startade byggprocessen omgående.

Vi är så lyckliga, hela familjen, över att vi har hittat vårt drömhem och vi trivs som fiskarna i vattnet. Att kunna gå ut på altanen och andas frisk luft och njuta en morgonstund som denna, var någonting vi bara kunde drömma om i vår tidigare lägenhet i innerstan. Så att jag är nöjd och mår bra här är bara förnamnet och nu ser jag fram emot många fina år här tillsammans med min underbara familj.

natur

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nathalia

    Å vilka härliga bilder. Nu bor inte jag i ett stort hus som du gör. Men i ett litet mysigt radhus med en stor teras. Älskar att sitta på den och bara vara. Men längtar till den dagen vi köper hus och inte har grannen precis på sig.

    OSLOFRU SVAR:
    Ja men visst är det skönt att ha en terass att kunna gå ut på! Det är lyx det 🙂

  2. Cjsa

    åh, så mysiga bilder!! 😀

    är så glad åt att jag började följa din blogg! den är sååå bra och älskar alla bilder som du lägger upp! 😀

    OSLOFRU SVAR:

    Nejmen vad gullig du är! 🙂 Tack så glad jag blir!! 😀

stats